Nieuw!! Te boeken vanaf 2024

Recentelijk hebben wij nog een Noorse Spitsgatter aangekocht.  De komende maanden worden gebruikt om de boot aan te passen en op te knappen zodat hij volledig aan onze eisen voldoet om ook met deze boot gasten een geweldige vakantie te kunnen bezorgen. 

Zo wordt de motor en electrische voorziening volledig onder handen genomen en wordt de boot voorzien van een boegschroef. Tevens krijgt het interieur een refit  waarmee de inrichting en het comfort wordt verhoogd maar zodaning dat de boot zijn oorspronkelijke karakter zal blijven behouden. Wij streven naar dezelfde fijne sfeer als op de IJsvogel.

De Risor 27 AC is een extra ruime en brede spitsgatter (8,30 x 3,05 x 0,90). Deze schitterende gelijnde boten zijn robuust gebouwd en hebben voortreffelijke vaareigenschappen. Door haar ruime afmetingen heeft u met deze boot extra veel bewegingsvrijheid, opbergruimte en slaap-plaatsen, Tevens zijn de gangboorden wat breder dan gemiddeld. Naast de slaapplaatsen in de punt van de voorkajuit zijn er ook 2 slaapplaatsen in de achterkajuit. Tevens kan van de dinette in de voorkajuit een extra bed worden gemaakt.

Te boeken vanaf voorjaar 2024

 

De onderstaande foto's zijn van het huidige interieur welke dus een refit krijgt. Vindt u het leuk om de vorderingen te volgen kijkt u dan vanaf het najaar 23 regelmatig even op onze website dan ziet u hoe het bootje een metamorfose ondergaat. 

Eerst alleen maar afbreken..........

..................en weer opbouwen en aankleden