Wij stellen ons graag aan u voor;

Wij zijn Michel en Yolanda van der Veer.  Wij zijn zelf al ruim 30 jaar te vinden op het water. Ooit begonnen met een polyster bootje van 7 meter. Steeds een beetje groter en nu al sinds een aantal jaren in het bezit van een heerlijke stalen motorkruiser van ruim 13 meter. De omliggende Randmeren zijn prachtig en het verveeld nooit. Na het werk nog even de haven uitvaren, heerlijk!

 

Wij willen graag onze passie met andere watersportliefhebbers delen.  En dat doen wij door op kleinschalige wijze onze twee Noorse Spitsgatters te  verhuren.  Wij zijn geen groot  "Massa is kassa"  verhuurbedrijf en dat willen wij ook zeker niet worden. Juist dat persoonlijke contact, dát vinden wij leuk!

 

Wij prefereren persoonlijk contact  alvorens wij de  boot verhuren. Wij stemmen met u af hoeveel ervaring u heeft en wat uw plannen zijn. Wij zijn zuinig op onze boten en wij verhuren deze  graag aan  mensen die dat kunnen waarderen.

Zoekt u een huurboot, die door  sfeer en inrichting aanvoelt "als eigen" en gaat u hiermee ook om "als eigen" dan  verhuren wij onze boot graag aan U! 

 

Bent u onze volgende gast? Wij zien er naar uit u te mogen verwelkomen voor een geweldige vaarvakantie!