Wat gasten schrijven over hun  verblijf....

Alleen uw naam is zichtbaar  (niet uw emailadres)

Reactie plaatsen

Reacties

Ymkje de Groot
9 maanden geleden

Zijn er nog weekenden beschikbaar met de ijsvogel in september en oktober?

Henk en Anneloes
een jaar geleden

We zijn met de IJsvogel een week op pad geweest en hebben volop genoten van het comfort en het gemak waarmee je deze boot kan besturen. Slapen, koken en heerlijk bivakkeren op het water. Voor twee volwassenen is het een top boot. Nu volop nagenieten vd foto’s! Dank Yolanda.

Yolanda van der Veer - Bootverhuur
een jaar geleden

Beste Henk en Anneloes,
Super bedankt voor jullie reactie, erg leuk!
Het bootje pastte goed bij jullie, fijn dat het aan jullie wensen voldeed. Nu lekker nagenieten van jullie foto's. Als jullie nog wat foto's hebben dan hou ik mij heel erg aanbevolen. Ik plaats ze dan graag op mijn website bij "wat gasten fotograferen". Wellicht tot ziens!

Sivain
een jaar geleden

Wat een heerlijke boot starten en genieten handig zou een achteruitkijkspiegel zijn een anker voor en de garmin actueel is maar verder een heel fijn weekend gehad gaan we zeker meer doen

Yolanda van der Veer - Bootverhuur
een jaar geleden

Beste Silvain en Eef,
Bedankt voor jullie reactie. Waar mogelijk neem ik uw suggesties zeker mee om uw verblijf een volgende keer nog fijner te laten verlopen. Bedankt voor de tips en hopenlijk tot ziens!

Familie Verduijn
een jaar geleden

We hebben een midweek gevaren met de IJsvogel met twee volwassenen en twee tieners.
Het was een hele goede ervaring! Het is een mooi bootje, goed onderhouden en heel compleet ingericht.
Het was zeker gezellig ingericht en voelde al snel 'eigen'.
Het is met vier mensen niet heel ruim maar toch konden we allemaal een tas kwijt en was er ook ruimte voor boodschappen.
We hebben drie nachten doorgebracht aan één van de 'gastvrije Randmeren'.
Een heerlijk gevoel van vrijheid. En met je eigen toilet, water en kookstelletje heb je verder niks nodig.
Kortom; en compacte en goed te manoeuvreren boot en toch heel compleet en met voldoende bergruimte.

Yolanda van der Veer - Bootverhuur
een jaar geleden

Beste familie Verduijn,

Fijn om te lezen dat de IJsvogel jullie goed bevallen is en dat jullie het leuk hebben gehad in jullie vakantie! Bedankt voor de foto's, ik heb ze inmiddels geplaatst bij "wat gasten fotograferen". Tot slot bedankt voor jullie mooie review en hopenlijk tot ziens!

Dick En Linda
2 jaar geleden

Een weekje gevaren , super leuke boot, lieve mensen, goede uitleg over de boot en als er wat is staan ze voor je klaar . De eilanden vonden wij erg leuk met name de pier, wij hebben erg genoten dus
volgend jaar weer geboekt.

Yolanda van der Veer - Bootverhuur
2 jaar geleden

Beste Dick en Linda,
Fijn dat de IJsvogel zo goed bevallen is en erg leuk dat jullie er volgend jaar weer mee op pad gaan. Bedankt voor jullie verblijf en mooie review en tot volgende zomer!

L.de looff
2 jaar geleden

Wij hebben een weekje gevaren op de Ijsvogel wat een fijne boot! Praktisch ingericht en compleet qua inventaris. Je kan zelfs je eigen verse broodjes afbakken! Verder is de boot in prima technische staat, erg fijn om mee te varen. Naast dit alles is het ontvangst van Yolanda zeer klantvriendelijk, het meedenken het enthousiasme maken het geheel compleet!! Wij hebben er van genoten! Een aanrader!! Nogmaals bedankt Yolanda! Groeten Fam. de Looff

Yolanda van der Veer - Bootverhuur
2 jaar geleden

Beste familie de Looff, Bedankt voor jullie mooie woorden erg leuk om te lezen! Heel graag gedaan en wellicht tot ziens!

Janneke
2 jaar geleden

Wij hebben genoten van onze vakantie op de IJsvogel. Wat een leuke boot! Veel ruimte voor 7,5 meter en heel compleet qua inventaris. Alles zit er op en er aan. Tot zelfs picknickkleed, spelletjes en verrekijker zijn aanwezig. Wat heel fijn was dat het ook een goed bed was. Dit heb ik wel eens anders meegemaakt. De omgeving is mooi. Wij hebben overnacht in Elburg en Harderwijk en wij hebben ook de eilandjes bezocht. Top, dat je daar gratis mag overnachten met de kaart die aan boord ligt. Het water is super schoon en helder. Met zwemmen voelde je wel op sommige stukken de waterplanten langs je benen dat was iets minder haha. Al met al een heerlijke vakantie gehad. Voor herhaling vatbaar, wij komen zeker terug. Bedankt voor alles!

Yolanda - van der Veer Bootverhuur
2 jaar geleden

Beste Janneke en Ton, Bedankt voor jullie positieve reactie. Fijn dat jullie het naar jullie zin hebben gehad! Fijne zomer toegewenst en hopenlijk tot volgend jaar (en dan zullen we de waterplanten maaien :)

Esther
2 jaar geleden

Wat hadden we geluk met het weer en wat hebben we genoten van een heerlijke week op de Ijsvogel . Van alle gemakken voorzien en Yolanda was zeer behulpzaam. Ze is erg enthousiast en stond open voor aanvullingen of anderszins. De boot voelt prettig en ook het sfeertje aan boord is gezellig. Kortom, een fijne boot om er even lekker uit te zijn. De wind in je haren en slapen op mooie plekjes. Zelfs gratis want er is een seizoenskaart ! Dankjewel yolanda voor je hulp en enthousiasme.
Hans en Esther

Yolanda
2 jaar geleden

Hallo Hans en Esther, bedankt voor jullie enthousiaste woorden, er leuk om te lezen. Heel graag gedaan en de toeter is inmiddels aanwezig :)! Bedankt voor jullie verblijf en wellicht tot ziens. Groet, Yolanda

Jorg Schennink
2 jaar geleden

Van 6 tot en met 13 juni 2022 de boot een week gehuurd.
Yolanda is enorm meedenkend, flexibel en gastvrij. Geen enkele vraag is te veel en ze reageert erg snel.
Ik heb de boot gehuurd om zelf een aantal dagen mee te varen en om mensen te coachen op het water. Een heerlijke combinatie op een leuke handzame praktische en nette boot die van alle gemakken is voorzien!
Chapeau en ga zo door! Veel succes!
Groeten Jorg Schennink

Yolanda van der Veer
2 jaar geleden

Beste Jorg, bedankt voor je mooie recentie. Fijn dat het verblijf op de IJsvogel je goed bevallen is, zowel zakelijk als privé. Heel veel succes met je coachingactiviteiten! Hartelijke groet, Yolanda van der Veer