Nieuw!! Te boeken vanaf 2024

Recentelijk hebben wij nog een Noorse Spitsgatter aangekocht t.w. een Risor 27 ac.

 

De Risor 27 AC is een extra ruime en brede spitsgatter (8,30 x 3,05 x 0,90). Deze schitterende gelijnde boten zijn robuust gebouwd en hebben voortreffelijke vaareigenschappen. Door haar ruime afmetingen heeft u met deze boot veel bewegingsvrijheid en opbergruimte . Tevens zijn de gangboorden wat breder dan gemiddeld. 

Naast de 2 slaapplaatsen in de achterkajuit (lengte ca. 185 cm) zijn er  in de punt van de voorkajuit ook 2 bedden die voor kinderen gebruikt kunnen worden.

 

De winter van 2023-2024 wordt gebruikt om de boot aan te passen en op te knappen zodat hij volledig aan onze eisen voldoet om ook met deze boot gasten een geweldige vakantie te kunnen bezorgen. 

Zo wordt de motor en electrische voorziening volledig onder handen genomen en wordt de boot voorzien van een boegschroef. Tevens krijgt het interieur een refit  waarmee de inrichting en het comfort wordt verhoogd maar zodaning dat de boot zijn oorspronkelijke karakter zal blijven behouden. Wij streven naar dezelfde fijne sfeer als op de IJsvogel.

 

Te boeken vanaf voorjaar 2024

De onderstaande foto's zijn van het huidige interieur welke dus een refit krijgt. Vindt u het leuk om de vorderingen te volgen kijkt u dan vanaf het najaar 23 regelmatig even op onze website dan ziet u hoe het bootje een metamorfose ondergaat. 

Eerst alleen maar afbreken..........

..................en weer opbouwen en aankleden